mrt 21

Tsjonge jonge jongen, de motorbeurs in Utrecht is nog maar net geweest en het eerste zonnetje schijnt weer, en daar heb je ze weer! In september hebben de lafaards gepoetst en de met siliconen spray ingespoten motoren in de huiskamer gestalt. Nu rijden ze weer op die achterlijk glimmende bakken rond en denken dat ze er bij horen. Met een overdreven zwaai gaat de arm omhoog als een andere motor hen tegemoet rijd. Men is zo hyper dat ze vergeten dat er een behoorlijke luchtstroom langs je heen waait als je 80 km rijd. Gevolg: arm schiet zo snel naar achter dat de spieren het niet op kunnen vangen. Al menig voorjaar motorrijder is de afgelopen dagen de spoedeisende hulp binnen gereden wegens pijn klachten aan de schouder partij. In een enkel geval heeft het zelfs tot een val partij geleid.
Partijbende zal in haar programma opnemen dat de voorjaars rijders voortaan eerst een herintreders cursus voor motorrijders ieder voorjaar zullen moeten gaan volgen voordat men de openbare weg op mag.
De goede naam van Motorbende wordt op deze manier behoorlijk te grabbel gegooid door deze voorjaarsmotorrijders met topkoffers.

Leave a Reply