nov 16

Bij een harde confrontatie met een van rijders van Motorbende is erkend door M.B. dat hij een crimineel verleden heeft. Naast de bekeuringen, die hij nog regelmatig hier en daar oploopt, vanwege te hard rijden, is MB door de rechtbank in Amsterdam in het grijze verleden veroordeelt.

M.B. Heeft de betreffende veroordeling steeds verzwegen aan de brotherhood, niet dat hij daar ooit de kans voor heeft gehad, want de brotherhood komt nimmer bij elkaar. Edoch het is M.B. zeer verwijtbaar dat hij zelfs niet de filthy few onder het kotsen heeft ingelicht.

Tijdens een bezoek bleek er een historisch artikel op de bank te liggen. Waaruit naar voren kwam dat Hit Sound FM uit de lucht was gehaald. Ene M vd Berg, zou daar de stoere dj uit hebben gehangen. Achter deze “artiestennaam” blijkt naar zware intimidatie de daar de ons bekende M.B. schuil achter te gaat.

M.B. heeft moeten bekennen dat hij hiervoor ernstig is veroordeelt, doch met ongepaste trots, vertelde hij dat hij de radio controle dienst dusdanig heeft gemanipuleerd dat zij alleen de apparatuur in beslag namen, edoch de grote verzameling CD’s heeft achtergelaten. Niet dat er met die CD nationaal erfgoed is gered, het was niet aan te horen dance muziek, edoch hierdoor is de platenhandel beschermt geweest van onverantwoorde verkoop van zulks walgelijke muziek. M.B. heeft gezworen nimmer meer zulke muziek op te zetten.

Het door justitie verzamelde bewijsmateriaal, is deels op internet gepubliceerd, hieruit blijkt de onbeschaamdheid van M.B. Als motorbende zijn we trots op onze enige criminele rijder. Nu nog gezelligheid.

Het bewijs is keihard!

Leave a Reply