apr 27

Om het motorseizoen in te wijden gaan we weer eens op een ouderwets gezellig weekend tourtje naar de Ardennen. Uitgangspunt was deze rit op: www.routeyou.com (260 km)

Plan is vrijdag 4 mei te vertrekken (verzamelen 09:00 bij René),  we kachelen binnendoor naar Tongeren JH waar we ook dineren (drie gangen waarvan één in- en één uitgang).

Zaterdag de mooie bochten rit.  Ter plaatse kan bekeken worden of er interesse is om langs de enige mijn in Europa te gaan waar je nog met de lift in de schacht kan afdalen.  Kijk hier op de link Rondleiding Blégny (dit duurt twee uur). Er zijn twee alternatieve routes opgenomen die het bezoek voorafgaand of ná de mooie bochten rit in zich hebben. Er kan die dag eventueel ook weer in de JH worden gegeten. 

Zondag terug naar moeders; de route loopt tot een lunchplek iets boven knooppunt Deil. Daarna neem ik de A2 naar huis omdat ik zondag middag beetje op tijd terug wil zijn. Wie wil kan uiteraard binnendoor doorzetten.

Hier download je de routes Let op: routes zijn gemaakt op City Navigator Europe NT 2018.2 

Selecteer géén beperkingen of ‘bochtige routes’. Als je de routes laadt, heb je ook alle waypoints die de routes hard definieren.

Leave a Reply