jan 28


Twee boomstronken hebben een motorbendelid op een zodanig lage wijze uigedaagd dat een confrontaite niet kon uitblijven. Het tweetal spande duidelijk samen en tastte op arrogante wijze de machtsverhoudingen aan. Ze realiseerden zich blijkbaar niet dat er nog nooit een motorbende lid ongestraft is beledigd.

Waar geen ontvankelijk heid meer is voor een uitwisseling van argumenten is ingrijpen onvermijdelijk.  Enige dagen van bijna ondraaglijke psychologische oorlogsvoering volgden waarbij met wat graafwerk getracht werd nog tot een oplossing te komen. De opponent week echter geen millimeter in zijn weerbarstige opvatting. Zwaar fysiek geweld was nu niet alleen geoorloofd maar zelfs noodzakelijk om de orde te herstellen.

Wat volgde was niet minder dan een heroïsche maar faire strijd. De stronk, opgehitst door op wormen beluste vogels, volhardde in zijn standpunt en gaf geen krimp.  Het motorbende lid brak uiteindelijk het verzet en ondergroef de positie zodanig dat de laffe uitdager zijn meerdere moest erkennen.

One Response to “Motorbende lid ruimt geduchte tegenstander op”

  1. ton Says:

    Als justitie hier lucht van krijgt, ben je de Sjaak

Leave a Reply