sep 11

4  oktober 2014 zal de harde kern van Motorbende.com in georganiseerde anarchie de Nederlandse wegen onveilig maken. Dochters, hou uw mamma’s binnen! 

Nadat de rubbers de Nederlandse SOAB heeft doen laten smelten, zullen de onderweg buitgemaakte runderen in stukken op de BBQ gesmeten worden.

De motorbende is via het ondergrondse mail netwerk op de hoogte gesteld van de komende anarchistische handelingen. Motorbende is door de overheid gedwongen om dergelijke communicatie via dit soort ondergrondse  wegen te uiten. De Burgemeesters, die op dierendag verantwoordelijk zijn voor de openbare orde, zijn reeds door operbromsnor Opstelten op de hoogte gebracht en hebben het advies gekregen om alle in en uit gaande wegen van elke gemeente in het land te voorzien van geheimzinnige witte kastjes zodat elke beweging van de Motorbende.com live gevolgd kunnen gaan worden.

Motorbende.com heeft zelfs de brotherhood, Filthy few, Hardcore, Prospects,Hangarounds, Old Ladys en Mama’s uitgenodigd om de runderen te gaan verorberen.

Het zal een niet na te vertellen heftige dag worden die nog lang door de nationale pers herinnerd zal worden.

Leave a Reply