mrt 23

De paniek was volledig, deze aanslag op motorbende sloeg wel alles. Het is zo uit de hand gelopen dat er door de overheid vergaande maatregelen zijn genomen om de acute situatie te keren. Nog steeds vraagt motorbende zich af, hoe het mogelijk is, dat de aanslag pleger de geheime locatie heeft weten te lokaliseren. met een grote knal viel de blauwe envelop door  de brievenbus. Het openen van de envelop sloeg in als een bom. De overheid heeft op dit moment diverse wegen afgesloten, leger, politie,en particuliere beveiligers ingezet om verdere escalatie het hoofd te bieden.

Uit binnengekomen tips, kan worden opgemaakt dat de blauwe envelop bezorgt is door een jonge man of vrouw, gekleed in oranje kleding, op de tas stond een logo dat op nl eindigde.

Motorbende laat de aanslag door bevoegd gezag verder onderzoeken, daar motorbende er van overtuigd is dat een bende die geen rechtspersoon is ook niet door middel van een blauwe envelop kan worden aangeslagen.

De overheid verwacht nog 2 dagen nodig te hebben om het onderzoek te voltooien, tot die tijd zullen de wegblokkades en afsluitingen gehandhaafd blijven.

Leave a Reply