apr 02

8-juni-duitsland-eo-05-custom

 

 

 

 

 

 

 

 

De mannen van Motorbende rijden het hele jaar door. En hun verschijning is altijd weer een evenement. Lachen dus dat iemand denkt dat te kunnen verbieden. (Laat ze maar uitkijken bij die VVD, de laatste verkeizingen was slechts een voorproefje van de invloed die we hebben.)

Zo vindt zaterdag a.s. een evenement plaats waarbij de ‘harde kern’ via het Brabantse land en Achelse Kluis (nee, niet om te kraken haha, maar voor de lunch) een bezoek brengt aan een bevriend chapter in het Belgische Leopoldsburg. Daar zal het aangename van de rit worden gecombineerd met een zakelijke transactie door de overdracht van twee koffers…

mrt 23

De paniek was volledig, deze aanslag op motorbende sloeg wel alles. Het is zo uit de hand gelopen dat er door de overheid vergaande maatregelen zijn genomen om de acute situatie te keren. Nog steeds vraagt motorbende zich af, hoe het mogelijk is, dat de aanslag pleger de geheime locatie heeft weten te lokaliseren. met een grote knal viel de blauwe envelop door  de brievenbus. Het openen van de envelop sloeg in als een bom. De overheid heeft op dit moment diverse wegen afgesloten, leger, politie,en particuliere beveiligers ingezet om verdere escalatie het hoofd te bieden.

Uit binnengekomen tips, kan worden opgemaakt dat de blauwe envelop bezorgt is door een jonge man of vrouw, gekleed in oranje kleding, op de tas stond een logo dat op nl eindigde.

Motorbende laat de aanslag door bevoegd gezag verder onderzoeken, daar motorbende er van overtuigd is dat een bende die geen rechtspersoon is ook niet door middel van een blauwe envelop kan worden aangeslagen.

De overheid verwacht nog 2 dagen nodig te hebben om het onderzoek te voltooien, tot die tijd zullen de wegblokkades en afsluitingen gehandhaafd blijven.

mrt 19

IMG-20140319-WA0001

Een berucht lid van Motorbende verkent op dit moment het Wilde Westen van Amerika. Volgens het verslag dat deze dappere pionier dagelijks doet op Whatsapp, lopen de emoties daarbij hoog op. 

You aint seen nothing yet California!

 

 

jan 22

De opgestapte leider van Satudarah was liever lid geworden van Motorbende. Maar bij Motorbende is het opstappen als lid geen optie. De opgestapte leider van Satudarah voelde zich daar niet veilig bij.

CropperCapture[2]

 

dec 25
23 mei 2014tot2 juni 2014

We gaan naar Noorwegen!

Op de pagina http://www.motorbende.com/?page_id=975 zullen de bijzonderheden komen te staan.

nov 15

Neem nu je kaplaarzen mee, ooit een uitspraak van een vooraanstaand motorbendelid.

Had ik dat vanochtend maar gedaan. Op weg naar mijn werk hoorde ik al rijdend op de Hoofdvaart net voorbij Nieuw Vennep een plof en een schurend geluid. Al kijkend in mijn achteruitkijkspiegel, zag ik nog net hoe mijn prachtige witte Politie Motor Koffer (PMK) over de weg schuurde en richting Hoofdvaart verdwijnen. In het donker lukte het niet om de koffer (PMK) terug te vinden. Doch tot mijn grote verassing, zag ik op de terugweg de koffer drijven. Ik had hem als als verloren beschouwd. Kortom op naar huis om mij om te kleden, zwembroek aan te doen, handdoeken mee, stokken en ducktape mee. En ja hoor de PMK is gered. Alleen de inhoud ….., de Computer, de Ipad, de afluisterapparatuur en de C2000 zijn nat. OP advies van een collega uit de veiligheidsregio ligt de boel nu op 40 graden in de oven te drogen. Alhoewel ik niet verwacht dat het enige soelaas zal bieden, is niet geprobeerd zeker weten niet gelukt, dus dat gokje waag ik maar.

Moraal van het verhaal:

Neem in je andere koffer je laarzen mee, om als je andere koffer zwemles gaat nemen deze uit het water te kunnen redden.

 

Stickertje erop, en je ziet er geen barst van

Even lijmen en klaar

Gebakken laptop

 

okt 30
Na een ietwat late mailing van Ton kwamen drie onverschrokken motormuizen bijeen voor een spontane zondagsrit. Niet zo maar een ritje met mooi weer maar ze moesten zo nodig op stap met de drijging van felle slagregens en harde windstoten kortom een ritje met een verhoogd survival gehalte geschikt voor echte bikkels. De tocht zou gaan rond het bekende Amsterdam en dit keer direct door de frontlinie, namelijk langs de forten van de stelling van Amsterdam. Ton had een route gescoord op internet welke door de motormuizen in hun Garmins werden gepropt. Tom had in zijn zinnen gezet om lekker voorop te knallen. Echter hij had daags te voren zijn Garmin voorzien van een nieuwe kaart update. Deze bleek bij vertrek helaas nog ergens in het internet te hangen en zijn oude kaart was al in de prullenbak verdwenen. Ton zijn ambieties om voorop te rijden gingen hier met een groote boog achter aan. Bas had nog wel beeld zodat hij terplekke als roedelleider aangemerkt.
Onder het genot van een paar druppies water ging het via Cruquius richting Aalsmeer. De harde wind maakte een van de Kruisweg een echte hang plek voor de motorbende manen. Onder het genot van de wind werden de motoren bij de Aalsmeerse watertoren gewassen door het water van de Westeinder. De rest van de dag heeft zon samen de wind zijn best gedaan om onze motoren weer droog te maken. Met een ruime bocht gingen zij verder tegen de klok in rond het schone Amsterdam, de stad welke zij grotendeels vanuit de verte zouden aanschouwen.
De bouwers van de verdedigingswerken hadden destijds een goede neus voor rust en ruimte. De meeste forten bleken verscholen te liggen in het groen met een borje ervoor van de een of andere natuurbeheerder. De mensen hebben in de loop van de tijd niet echt belangstelling gehad voor deze wondertjes van krijgskunst gezien het feit dat de wegen ernaartoe vaak nog alleen berekend zijn voor paard en ruiter. Kortom uitermate geschikt voor voor de moderne man welke voorzien van moderne, gemotorseerde, paarden zijn midlife crisis vorm wil geven.
Deze tocht bewees weer eens dat onze motormuizen veel te vaak naar het buitenland tuffen voor een goddelijke dosis kleine onoverzichtelijke kronkel weggetjes met een bijzonder hoog bochtengehalte per strekkende kilometer. Die weggetjes waar je als recht besnaarde motorrijder aleen maar natte (angst zweet) dromen van krijgt.
Dit (angst) zweet werd vandaag versterkt door de zaken waar de directeur van de spoorwergen in de herfst sombere visioenen van krijgt. Bas vond het nodig om zichzelf, onder een groote publieke belangstelling in het gezellige en drukke Muiden, te overstijgen en een een duel aan te gaan met de vorige week gevallen bladsmurrie. Met een forse deuk in zijn ego moest hij zijn stalen ros van de klinkers rapen. De schade bleef beperkt tot een kras op de val beugels van zijn Pan. Om de dosis adrenaline wat  te verlagen besloot het genootschap  even een dosis koffie met de nodige appeltaart naar binnen te werken.
Na deze welverdiende rust klommen onze mannen weer in het zadel en zetten zij onder een steeds lekkerder zonnetje de tocht voort langs oud oorlogstuig. Boven het IJ genoten onze motormuizen van mooie vergezichten, oud hollandse stadjes en voor deze tijd van het jaar uitzondelijk lege wegen. Het in eerste instantie nogal sombere weerbericht had gelukkig voor onze motormannen alle andere potentiele mede weggenoten bij eigen huis en haard samen gekluisterd.
De oprukkende vinexwijken van Velserbroek bleek voor de de hedendaagse van de meest moderne en geavanceerde routesnufjes uitgeruste motortourist net wegopbrekinkje te ver. Met de staart tussen de benen tufften onze mannen maar volgens de bekende wegen naar de warne bedstde. Want ja, uiteindelijk staat moeders toch om zes uur met het eten op tafel te wachten.
Kortom het was weer eens een memorabele tocht waar nog langer over naagepraat gaat worden dan dat deze werkelijk lang was.
okt 20

FJR1300P

Is dit het paard van Troje? Politie heeft nu serieuze zaak gemaakt door te infiltreren bij motorbende.  Opperveldwachter Opstelten heeft op suggestie van de Jansen en Janssen uit de politietop een lokmotor ingezet. De opzet was in zoverre geslaagd toen een onnozel motorbende lid  tijdens een lichte epileptische aanval dacht in een witgoedwinkel een wasdroger te hebben gekocht.  Eenmaal afgeleverd bleek in het clubhuis al snel dat het hier een oude blauw-rood gestreepte pizzabrommer van de Hermandad betrof die goedkoop werd aangeboden om afluisterapparatuur bij motorbende binnen te smokkelen.

Ter hoogte van de microfoon hebben we de ‘gouden tapes’ van Koot en Bie nog maar eens afgespeeld zodat Opstelten binnenkort trots aan zal kondigen dat met het arresteren van de heren Jacobse en van Es  motorbende voorgoed zal worden ontmanteld.

Jammer, meneer Opstelten, lokmotor wordt tijdens de BBQ ritueel in de fik gestoken.

sep 29

Op rutgerriaanse methode werd een motorclub betrokken in een documentaire over de oprichting van een Antilliaanse chapter. Aldus Powned zouden deze vier motor rijders op een filmfestival de vertoning van de documentaire verhindert hebben. De kwestie wordt zoals gebruikelijk, weer eens eenzijdig en ongenuanceerd voorgespiegeld. De werkelijkheid was anders, tijdens de opname’s waren deze vier motorlieden aanwezig bij de oprichting van de Antilliaanse chapter, tijdens deze oprichtingsbijeenkomst, waarbij de champagne rijkelijk vloeide, vroegen de filmmakers aan de aanwezige vier motormannen, of zij bezwaar hadden tegen het filmen van de oprichting bijeenkomst. uiteraard hadden zij daar geen bezwaar tegen. Nimmer is er toestemming gevraagd of de mannen in beeld zouden mogen komen. Nadat duidelijk werd dat deze kwetsbare jongens, met naam en toenaam volledig in beeld werden gebracht, zijn zij naar het festival gegaan, om in goed overleg voor elkaar te krijgen dat zij tijdens de vertoning niet in beeld zouden komen. Uiteraard is er dan weer een mannetje die gaat beweren dat er wapens in het spel zouden zijn! Duidelijk weer een gevalletje van criminalisering. Partijbende zal wederom aan de minister van justitie  in de tweede kamer vragen gaan stellen over deze cultuur barbaren die motor rijders wederom in een slecht daglicht plaatsen.

sep 18

Jeanine Hennis Plasschaert criminaliseert motorbendes. Geen enkel bewijs, alleen suggestieve opmerkingen. Wat is er toch aan de hand om deze lieve jongens zo dwars te zitten https://www.youtube.com/watch?v=HvWwtzEB65o