mei 31

Ingezonden  brief in de Volkskrant

No Surrender, Bandidos, Satudarah, Hells Angels, zijn motorbendes, geen motorclubs

In het artikel over de bedreiging van locoburgemeester Bouke Arends van Emmen wordt No Surrender een motorclub genoemd (Ten eerste, 29 mei). Laten we nu het volgende afspreken: personen die in groepsverband per motor recreatief het land doorkruisen, vormen een motorclub. Een maffia-achtige organisatie, waarvan de leden zich bezighouden met afpersing, vrouwenhandel, drugshandel, en die zich per motor verplaatsen, noemen we motorbende. Noem het beestje bij de naam: No Surrender, Bandidos, Satudarah, Hells Angels, zijn motorbendes.

F. Rutten, Amsterdam

 

Wij van motorbende vinden:

Wij blijven van de bende, dat zootje moet eens opgeruimd worden.

feb 25

Twee infiltranten bij motorbende hebben hun avontuur niet kunnen navertellen. Na een diepgravend gesprek en enkele opvoedkundige klappen moesten zij al snel hun meerdere erkennen. Ter afschrikwekkend voorbeeld zijn ze daarna op een open wagen onder luid gejoel rondgereden en op discrete wijze afgevoerd.

    stronk     IMG_20170225_132536

sep 15

IEPER e.o.- Motorbende "Groote Oorlog Tour" door België. Inclusief The Last Post in Ieper. © Foto: Nils van Houts

IEPER e.o.- Motorbende “Groote Oorlog Tour” door België.
Inclusief The Last Post in Ieper.
© Foto: Nils van Houts

Op hun “Mission to God”*) heeft motorbende het onderspit gedolven in een heroïsche strijd tegen de elementen. De fietstocht langs het W.O-I front, de indrukken opgedaan in het Memorial Museum Passchendaele 1917 (en een matige conditie) waren te veel voor enkele van de mannen. Zelfs de, voor deze gelegenheid speciaal meegenomen, beroemde fotograaf Henk Lannée**), berucht om zijn snoeiharde observaties (“nee, geen vrouwen, daar heb ik geen ‘klik’ mee”), was getroffen door de opeenvolging van aanvankelijk euforie maar later diepe verslagenheid bij de mannen.
Was het de emotie die het zien van de W.O.-I beelden oproept, de appeltaart met slagroom of de heftige tegenwind en regen. Feit is dat het 1-0 is voor de fraters (maar zij hebben dan ook God aan hun zijde). En dat doet pijn.
Maar… motorbende zal terugslaan. Gesteund door de Angels Jaap & Ed a.k.a ‘de treeplank gang’, de Heilige Maagd (nou ja) Maria Noortje en de Heilige Geest (Martien) zal een tweede aanval worden heroverwogen. Westvleteren is nog niet van ons af!

Kijk hier voor een waanzinnige sfeerrapportage van Fotograaf Nils Van Houts.

*)WO-I en Westvleteren thema tour Kortrijk/Ieper (met fietstocht!)
**)Jacobse en van Es (Gouden doden)

jun 01

Klaar zijn we er mee, wij als oprechte anarchistische motorbende worden constant verward met die criminele Motor Clubs.

Wat zijn de de verschillen, een motorbende is een ongeorganiseerde eenheid, waar geen leden zijn en geen rechtspersoon is oid, Een Motor Club, een zogenaamde MC, is volgens een strakke structuur georganiseerd, hebben leden, rondhangers, club emblemen, club lokalen etc. Een groot deel van deze MC’s bewegen zich buiten de orde en wet.

Motorbende, heeft juist geen lak aan de wetgever, doch heeft tot in de regering vertegenwoordigers, de bekenste is wel onze CDAér in het Europarlement.

Ja Motorbende ageert tegen het OM, Politie Justitie en zijn Minister, Deze ongewisse verkapte witteboorden criminelen zijn constant bezig met motorbende’s in een kwaad daglicht te plaatsen. Motorbende.com verdenkt deze lieden er zelfs van dat zij met MC’s samenwerken.

Onlangs is de Politie zelfs als hotel exploitant gaan optreden voor een Limburge MC. Het ging zelfs zo ver dat de leden van deze MC’s thuis werden opgehaald om naar hun luxe verblijf vervoert te worden. Zelfs omkleden was niet nodig, de voorzitter van deze MC kon zo in zijn club t-shirt de wagen in en weer het bed van het hotel in.

Begrijpt Nederland nu nog niet dat wij als eerlijke anarchistische motorbende’s het zat zijn!

sep 11
4 oktober 2014 08:00tot5 oktober 2014 02:00

4  oktober 2014 zal de harde kern van Motorbende.com in georganiseerde anarchie de Nederlandse wegen onveilig maken. Dochters, hou uw mamma’s binnen! 

Nadat de rubbers de Nederlandse SOAB heeft doen laten smelten, zullen de onderweg buitgemaakte runderen in stukken op de BBQ gesmeten worden.

De motorbende is via het ondergrondse mail netwerk op de hoogte gesteld van de komende anarchistische handelingen. Motorbende is door de overheid gedwongen om dergelijke communicatie via dit soort ondergrondse  wegen te uiten. De Burgemeesters, die op dierendag verantwoordelijk zijn voor de openbare orde, zijn reeds door operbromsnor Opstelten op de hoogte gebracht en hebben het advies gekregen om alle in en uit gaande wegen van elke gemeente in het land te voorzien van geheimzinnige witte kastjes zodat elke beweging van de Motorbende.com live gevolgd kunnen gaan worden.

Motorbende.com heeft zelfs de brotherhood, Filthy few, Hardcore, Prospects,Hangarounds, Old Ladys en Mama’s uitgenodigd om de runderen te gaan verorberen.

Het zal een niet na te vertellen heftige dag worden die nog lang door de nationale pers herinnerd zal worden.

jul 09

image

De Duitse chapter van motorbende.com  houdt dag en nacht toezicht op de camping in Monchau. De bikkels slapen onder een grondzeil om constant zicht op de camping te houden. De overige camping gasten waren zo blij met dit toezicht, dat zij spontaan voordat zij vertrokken enige tientallen euro’s overhandigde aan deze lieve jongens. Zo is het bewijs maar weer geleverd dat berichten over afpersing complete onzin is. Men schenkt vrijwillig als men zich veilig voelt!

jun 26

Onze huidige operbromsnor op het ministerie van Justitie blaakt weer eens van opportunistisch zelfvertrouwen. De minister laat direct weten in een artikel in Binnenlands Bestuur dat Ambtenaar én lid van motorbende ‘onverenigbaar’ is. Ook pocht de minister dat er met alle 48 ambtenaren die dat betreft een gesprek is geweest en er 13 reeds ontslag hebben genomen. Motorbende.com kan het volgende getuigen: A. Met niemand van Motorbende.com die tevens ambtenaar is, is er een gesprek geweest. B. Geen van de Ambtenaren van Motorbende.com heeft ontslag genomen. De minister begrijpt niet dat hij door zijn eigen tweede kamer, waar Motorbende.com is geïnfiltreerd, om de tuinwordt geleid. Zolang de aandacht op zogenaamde motorbendes is gericht, kunnen deze zelfde volksvertegenwoordigers doorgaan met hun eigen “commerciële” activiteiten.

jun 22

Tijdens de onoverwinnelijke terugtocht van de bekende motorbende.com is de Deense politie in grote aantallen uitgereden om de door de Nederlandse overheid overgedragen politie motor aan motorbende, aan de kant te zetten.

image

Uiteraard heeft motorbende.com diepe respect van deze agenten afgedwongen. Uiteindelijk was de Deense hermandad diep jaloers omdat zij geen monoschock en extra windkappen op hun motoren hebben. Motorbende.com is onder prominente begeleiding door de Deense motor politie met hoge snelheid naar de Duitse grens gebracht.

mei 11

5 April 2014, de dag dat in Belgisch Limburg een nieuwe motorbende chapter volgens de motorbende.com mores is opgericht, is gepaard gegaan met enige omleggingen in het Belgisch Limburgse landschap.  Met ontsteltenis hebben de motorbende mannen de omleggingen over zich heen laten komen. Bij een van de omleggingen zijn er stenen opgespat die uiteindelijk de jarretel van een van de bende leden heeft doen laten knappen.

WP_20140406_002

Gebroken Jaretel

Ook de Belgische Chapter zal geen leden kennen!WP_20140406_006

mei 11

Een groep Burgemeesters uit het zuiden des lands hebben aan de minister van veiligheid en justitie verzocht om net als in Duitsland de motorbende.com te verbieden. Partijbende, heeft deze interactie kamerbreed weten te vermijden.

De minister is hardleers, elke keer schiet hij zich zelf in den voet. Alleen rechtspersonen die zich verenigen zijn eventueel te verbieden, te vervolgen of te verstoren, edoch een niet bestaande club die een bende lijkt te zijn blijft actief en is ongrijpbaar. Ben ik nou zo slim of is de minister zo dom, zou een bekende voetbal trainer zeggen. Wat hebben de beste mannen van de overheid toch tegen gezellige motor rijders, die op stap gaan met door big mamma gesmeerde boterhammetjes. Een goed voorbeeld van voorbeeldig burgermanschap is de rit die in familie verband afgelopen zaterdag 10 mei is gereden van het zo gezellige Eindhoven naar het bijna Belgische Valkenswaard. Geen ongetogen woord is daar gevallen. Een duidelijk voorbeeld hoe de 99% brave burgers met oma en de kinderen een “klein” stukje gaan rijden. Tja dat 20% geen rijbewijs heeft, mag toch een kleinigheid zijn, het betekend namelijk dat 4 op de 5 wel een motor rijbewijs hebben, en daar hoor je ze niet over. Kortom, de Burgervaders met de Minister voorop stonden weer eens aantoonbaar in hun spreekwoordelijke hemd.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: Tatoo Jantje, Slimme Piet en T Deuze.

Dank aan de altijd weer betrouwbare objectieve media.