sep 11
4 oktober 2014 08:00tot5 oktober 2014 02:00

4  oktober 2014 zal de harde kern van Motorbende.com in georganiseerde anarchie de Nederlandse wegen onveilig maken. Dochters, hou uw mamma’s binnen! 

Nadat de rubbers de Nederlandse SOAB heeft doen laten smelten, zullen de onderweg buitgemaakte runderen in stukken op de BBQ gesmeten worden.

De motorbende is via het ondergrondse mail netwerk op de hoogte gesteld van de komende anarchistische handelingen. Motorbende is door de overheid gedwongen om dergelijke communicatie via dit soort ondergrondse  wegen te uiten. De Burgemeesters, die op dierendag verantwoordelijk zijn voor de openbare orde, zijn reeds door operbromsnor Opstelten op de hoogte gebracht en hebben het advies gekregen om alle in en uit gaande wegen van elke gemeente in het land te voorzien van geheimzinnige witte kastjes zodat elke beweging van de Motorbende.com live gevolgd kunnen gaan worden.

Motorbende.com heeft zelfs de brotherhood, Filthy few, Hardcore, Prospects,Hangarounds, Old Ladys en Mama’s uitgenodigd om de runderen te gaan verorberen.

Het zal een niet na te vertellen heftige dag worden die nog lang door de nationale pers herinnerd zal worden.

jul 09

image

De Duitse chapter van motorbende.com  houdt dag en nacht toezicht op de camping in Monchau. De bikkels slapen onder een grondzeil om constant zicht op de camping te houden. De overige camping gasten waren zo blij met dit toezicht, dat zij spontaan voordat zij vertrokken enige tientallen euro’s overhandigde aan deze lieve jongens. Zo is het bewijs maar weer geleverd dat berichten over afpersing complete onzin is. Men schenkt vrijwillig als men zich veilig voelt!

jun 26

Onze huidige operbromsnor op het ministerie van Justitie blaakt weer eens van opportunistisch zelfvertrouwen. De minister laat direct weten in een artikel in Binnenlands Bestuur dat Ambtenaar én lid van motorbende ‘onverenigbaar’ is. Ook pocht de minister dat er met alle 48 ambtenaren die dat betreft een gesprek is geweest en er 13 reeds ontslag hebben genomen. Motorbende.com kan het volgende getuigen: A. Met niemand van Motorbende.com die tevens ambtenaar is, is er een gesprek geweest. B. Geen van de Ambtenaren van Motorbende.com heeft ontslag genomen. De minister begrijpt niet dat hij door zijn eigen tweede kamer, waar Motorbende.com is geïnfiltreerd, om de tuinwordt geleid. Zolang de aandacht op zogenaamde motorbendes is gericht, kunnen deze zelfde volksvertegenwoordigers doorgaan met hun eigen “commerciële” activiteiten.

jun 22

Tijdens de onoverwinnelijke terugtocht van de bekende motorbende.com is de Deense politie in grote aantallen uitgereden om de door de Nederlandse overheid overgedragen politie motor aan motorbende, aan de kant te zetten.

image

Uiteraard heeft motorbende.com diepe respect van deze agenten afgedwongen. Uiteindelijk was de Deense hermandad diep jaloers omdat zij geen monoschock en extra windkappen op hun motoren hebben. Motorbende.com is onder prominente begeleiding door de Deense motor politie met hoge snelheid naar de Duitse grens gebracht.

mei 11

5 April 2014, de dag dat in Belgisch Limburg een nieuwe motorbende chapter volgens de motorbende.com mores is opgericht, is gepaard gegaan met enige omleggingen in het Belgisch Limburgse landschap.  Met ontsteltenis hebben de motorbende mannen de omleggingen over zich heen laten komen. Bij een van de omleggingen zijn er stenen opgespat die uiteindelijk de jarretel van een van de bende leden heeft doen laten knappen.

WP_20140406_002

Gebroken Jaretel

Ook de Belgische Chapter zal geen leden kennen!WP_20140406_006

mei 11

Een groep Burgemeesters uit het zuiden des lands hebben aan de minister van veiligheid en justitie verzocht om net als in Duitsland de motorbende.com te verbieden. Partijbende, heeft deze interactie kamerbreed weten te vermijden.

De minister is hardleers, elke keer schiet hij zich zelf in den voet. Alleen rechtspersonen die zich verenigen zijn eventueel te verbieden, te vervolgen of te verstoren, edoch een niet bestaande club die een bende lijkt te zijn blijft actief en is ongrijpbaar. Ben ik nou zo slim of is de minister zo dom, zou een bekende voetbal trainer zeggen. Wat hebben de beste mannen van de overheid toch tegen gezellige motor rijders, die op stap gaan met door big mamma gesmeerde boterhammetjes. Een goed voorbeeld van voorbeeldig burgermanschap is de rit die in familie verband afgelopen zaterdag 10 mei is gereden van het zo gezellige Eindhoven naar het bijna Belgische Valkenswaard. Geen ongetogen woord is daar gevallen. Een duidelijk voorbeeld hoe de 99% brave burgers met oma en de kinderen een “klein” stukje gaan rijden. Tja dat 20% geen rijbewijs heeft, mag toch een kleinigheid zijn, het betekend namelijk dat 4 op de 5 wel een motor rijbewijs hebben, en daar hoor je ze niet over. Kortom, de Burgervaders met de Minister voorop stonden weer eens aantoonbaar in hun spreekwoordelijke hemd.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: Tatoo Jantje, Slimme Piet en T Deuze.

Dank aan de altijd weer betrouwbare objectieve media.

 

apr 02

8-juni-duitsland-eo-05-custom

 

 

 

 

 

 

 

 

De mannen van Motorbende rijden het hele jaar door. En hun verschijning is altijd weer een evenement. Lachen dus dat iemand denkt dat te kunnen verbieden. (Laat ze maar uitkijken bij die VVD, de laatste verkeizingen was slechts een voorproefje van de invloed die we hebben.)

Zo vindt zaterdag a.s. een evenement plaats waarbij de ‘harde kern’ via het Brabantse land en Achelse Kluis (nee, niet om te kraken haha, maar voor de lunch) een bezoek brengt aan een bevriend chapter in het Belgische Leopoldsburg. Daar zal het aangename van de rit worden gecombineerd met een zakelijke transactie door de overdracht van twee koffers…

mrt 23

De paniek was volledig, deze aanslag op motorbende sloeg wel alles. Het is zo uit de hand gelopen dat er door de overheid vergaande maatregelen zijn genomen om de acute situatie te keren. Nog steeds vraagt motorbende zich af, hoe het mogelijk is, dat de aanslag pleger de geheime locatie heeft weten te lokaliseren. met een grote knal viel de blauwe envelop door  de brievenbus. Het openen van de envelop sloeg in als een bom. De overheid heeft op dit moment diverse wegen afgesloten, leger, politie,en particuliere beveiligers ingezet om verdere escalatie het hoofd te bieden.

Uit binnengekomen tips, kan worden opgemaakt dat de blauwe envelop bezorgt is door een jonge man of vrouw, gekleed in oranje kleding, op de tas stond een logo dat op nl eindigde.

Motorbende laat de aanslag door bevoegd gezag verder onderzoeken, daar motorbende er van overtuigd is dat een bende die geen rechtspersoon is ook niet door middel van een blauwe envelop kan worden aangeslagen.

De overheid verwacht nog 2 dagen nodig te hebben om het onderzoek te voltooien, tot die tijd zullen de wegblokkades en afsluitingen gehandhaafd blijven.

mrt 19

IMG-20140319-WA0001

Een berucht lid van Motorbende verkent op dit moment het Wilde Westen van Amerika. Volgens het verslag dat deze dappere pionier dagelijks doet op Whatsapp, lopen de emoties daarbij hoog op. 

You aint seen nothing yet California!

 

 

jan 22

De opgestapte leider van Satudarah was liever lid geworden van Motorbende. Maar bij Motorbende is het opstappen als lid geen optie. De opgestapte leider van Satudarah voelde zich daar niet veilig bij.

CropperCapture[2]